ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Με Courier
Με Courier - Εταιρεία Ταχυμεταφοράς (μικρά σε όγκο και βάρος προϊόντα) Η Courier αναλαμβάνει να παραδώσει τα μικρά σε όγκο και βάρος προϊόντα της παραγγελίας σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Μεταφορική

Όταν η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα μεγάλου όγκου, υπάρχει η πιθανότητα το σημείο που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας να βρίσκεται σε περιοχή που δεν καλύπτεται από το δίκτυο διανομής. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα σας αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία στο χώρο σας . Όταν η παράδοση γίνεται απο μεταφορική εταιρεία τα προϊόντα παραδίδονται στο πεζοδρόμιο.

Αυθημερόν Παράδοση

Ισχύει για συγκεκριμένες περιοχές της Θεσσαλονίκης, για τα διαθέσιμα προϊόντα.

Παραλαβή απο το Κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για παραλάβετε τα προϊόντα σας. Η δέσμευση των προϊόντων έχει διάρκεια επτά ημέρες(7) από την πραγματοποίηση της παραγγελίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου μέσω Web Banking, Mobile Banking και Phone banking των Τραπεζών  Εθνικής, Eurobank και Πειραιώς, χρησιμοποιώντας τον Κωδικό Ηλεκτρονικής πληρωμής που θα σου στείλουμε μέσω e mail με την καταχώρηση της παραγγελίας σου.

Με Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου είτε με πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, Diners και American Express είτε με χρεωστική. Με πιστωτική κάρτα η εξόφληση γίνεται εφάπαξ ή με χρέωση δόσεων, από 3 έως και 12, ανάλογα με το ποσό πληρωμή.

Αντικαταβολή

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου, κατά την παράδοση στο χώρο σου, πληρώνοντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει στην περίπτωση που το δέμα δεν ξεπερνάει τα 4kg. Σε περίπτωση τιμολογίου η αντικαταβολή δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνει το ποσό των 500€ συν ΦΠΑ συνολικά.

Βήματα για Τραπεζική Κατάθεση

 • Βήμα 1ο. Επιλέξτε την Τράπεζα που σας εξυπηρετεί από τις παρακάτω και πληκτρολογήστε τον αριθμό iban που βρίσκεται δίπλα απο την επιλογή σας.
  Πειραιώς  GR08 0171 8630 0068 6313 2258 121
  Εθνική  GR91 0110 219 00000 219 440 428 90
  Eurobank  GR96 0260 139 0000 340200 461270
 • Βήμα 2ο. Στο ονοματεπώνυμο δικαιούχου καταχωρήστε:
 • Βήμα 3οΣτο πεδίο ποσό, καταχωρήστε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας.
 • Βήμα 4ο. Στις πληροφορίες συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό ηλεκτρονικής παραγγελίας.
 • Βήμα 5ο. Στείλτε μας το καταθετήριο με email στο info@fourmarine.gr