Προϊόντα

Παρουσίαση

H ίδρυση..

H εταιρεία Four marine ιδρύθηκε το 1995 από τον Κων/νο Φουρλίγκα με έδρα την Φιλίντα Μένου 30 στην Θεσσαλονίκη και με αποκλειστικό σκοπό την χονδρική πώληση ναυτιλιακών ειδών.

Οι αρχές..

Το μεράκι, το πάθος, τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, οι ανταγωνιστικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση πελατών συνέβαλαν στην γρήγορη ανάπτυξη της εταιρείας . Τα στοιχεία αυτά παραμένουν έως και σήμερα οι βασικές αρχές της εταιρείας .

Το όραμα..

Η Four marine αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και κρίνεται απαραίτητη η ενίσχυση της σε ανθρώπινο δυναμικό. Έτσι έρχεται η συνεργασία με τον Χρήστο Χειροπέδη. Οι δυνάμεις ενώνονται, το πάθος και το μεράκι διπλασιάζονται και η εταιρεία μεταφέρεται σε καινούργιες εγκαταστάσεις, στην Καλαμαριά στην Βησσαρίωνος 7 που είναι η έδρα της εταιρείας έως και σήμερα. Με όραμα την φροντίδα του πελάτη και την άψογη συνεργασία και επαφή κτίζεται ένα δίκτυο πελατών σε όλη την Ελλάδα και σύντομα φτάνει να αριθμεί πάνω από 500 σημεία πώλησης.

Οι συνεργασίες..

Με ισχυρές συνεργασίες και με τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού να αντιπροσωπεύονται από την Four marine, μεγαλώνει την γκάμα των προϊόντων της και σύντομα ανοίγεται στις αγορές των Βαλκανίων με ισχυρούς αντιπροσώπους στην Ρουμανία, Βουλγαρία, Σκόπια και Αλβανία. Σε ένα οικογενειακό περιβάλλον (καθώς ο Χρήστος και ο Κώστας όπως είναι γνωστό στους συνεργάτες τους είναι ξαδέλφια και έχουν μεγαλώσει μαζί) και με ευχάριστο κλίμα στο χώρο εργασίας η Four marine έχει σταθερά ανοδική πορεία..

Το μυστικο..

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Four marine είναι η κινητήρια δύναμη της εταιρείας και προσπαθεί να έχει τους πελάτες της πάντα ικανοποιημένους. Από την ίδρυσή της έως και σήμερα η Four marine διαγράφει ανοδική πορεία και στοχεύει ώστε η άνοδος αυτή να συνεχιστεί περαιτέρω με το ίδιο πάθος και μεράκι.

banks

FIND US

ναυτιλιακός  εξοπλισμός

8ΧΜ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΠΥΛΑΙΑΣ

55510 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλ. 2310421373

Fax 2310411245

Login-iconLogin